ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Online πληρωμή με κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε άμεσα την παραγγελία σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω ασφαλούς σύνδεσης με την Viva Payments. Τα στοιχεία της κάρτας σας τα διαχειρίζεται αποκλειστικά και μόνο η Viva Payments. Η ιστοσελίδα μας δεν επεξεργάζεται και δεν αποθηκεύει για κανένα λόγο τα δεδομένα σας, τα οποία προστατεύονται από ισχυρή κρυπτογράφηση.

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με οποιαδήποτε κάρτα VISA, MASTERCARD, MAESTRO και EUROLINE, ανεξαρτήτως της τράπεζας έκδοσης.

Με τραπεζική κατάθεση

Επιλέγοντας την Τραπεζική Κατάθεση, μπορείτε να πληρώσετε με έμβασμα στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα: ALPHA BANK
IBAN: GR9101402440244002002008635
Δικαιούχος: GAVJOLLA DVORANI

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό της παραγγελίας σας (Order ID) σαν αναφορά πληρωμής.
Μετά την κατάθεση θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info.mrmrs.sam@gmail.com, ώστε να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση σας και να αποστείλουμε την παραγγελία σας. Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Με μετρητά κατά την παράδοση

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με χρήση υπηρεσίας ταχυμεταφοράς της εταιρείας courier Speedex και η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται με μετρητά κατά την ώρα της παραλαβής των προϊόντων. H πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 2,7 ΕΥΡΩ στη συνολική αξία της παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η αποστολή γίνεται με την εταιρία courier Speedex. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ή μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης και παραδίδονται από την εταιρεία courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής.

Κόστος Αποστολής

  • Για παραγγελίες εντός Αττικής η χρέωση για την αποστολή είναι 4 ΕΥΡΩ έως 2 κιλά και 1,2 ΕΥΡΩ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Για παραγγελίες εκτός Αττικής η χρέωση για την αποστολή είναι 4,3 ΕΥΡΩ έως 2 κιλά και 1,4 ΕΥΡΩ για κάθε επιπλέον κιλό.